Tjänster

Hjärta

Ödmjukhet

Professionalitet

Vad är healing?

Vill du ha mer energi i din vardag? Längtar du efter att bryta ett mönster och göra positiva livsförändringar? Har du problem med värk, oro eller stress? Då kan healing hjälpa dig! Healing är en holistisk och behaglig behandlingsform som arbetar på problemets orsaksnivå genom att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar, vilket ger långsiktiga och hållbara resultat. Gammalt rensas bort och ger plats åt ny energi i ditt liv. Healing ökar blodgenomströmningen, balanserar din energi och aktiverar din kropps egen självläkningsförmåga. Healing fungerar också bra som smärtlindring och stresshantering, och används även inom vården som komplement till annan behandling. 


Andlig healing

Andlig healing är en healingform som kombinerar healing med andlig/medial vägledning. Det innebär att jag under behandlingen får medial information som är relevant för din läkning och utvecklingsprocess, och efteråt har vi ett samtal om det som kom upp.


Paketerbjudande

För en långvarig effekt rekommenderas flera sessioner,

och därför erbjuder jag olika paketförslag utifrån dina behov. 


Pris: 750 kr/60 min.

Energiboost

Även på distans. 300 kr /20 min.


Atlantisk regressionshealing

Denna form av andlig healing identifierar och läker blockeringar som är relaterade till händelser i tidigare liv och som påverkar dig ditt i nuvarande liv. 

Under sessionen förmedlar jag information om var blockeringen sitter och hur den påverkar dig på olika plan. Det kan också vara så att det är styrkor från tidigare liv som kommer upp, för att du behöver bli medveten om dessa i nuvarande liv. Efteråt har vi ett samtal där du också får råd om hur du kan fortsätta din utvecklingsprocess. Ingår ej i paket.


Pris: 1 200 kr/90 min.

Distanshealing

Healing kan också genomföras på distans med lika kraftfull effekt som på plats. Vid bokningen kommer vi överens om en tid och du får instruktioner om genomförandet.  Efter behandlingen ringer jag dig för ett samtal om det som kom upp.


Pris: 750 kr/ 60 min. 


Änglameditation 

En kraftfull meditationsession för dig som söker personlig och andlig utveckling. Du guidas på en resa genom ditt inre där du får kontakt med dina guider och änglar som hjälper dig att identifiera och läka blockeringar.


Pris: 450 kr/ 50 min.

Husrensning

Med tiden lagras negativa tankar, känslor och händelser i våra hem. Vi kan också drabbas av oönskade påhälsningar från andevärlden. Allt detta kan upplevas som tunga energier och påverka hur vi mår. En husrensning innebär att jag rensar hemmet från energierna och fyller det med nytt kärleksfullt ljus och beskydd. Alla boende i hemmet rensas också och får healing. 

Jag utför oftast arbetet på distans utan inbokad tid när det känns rätt för mig, och mailar en bekräftelse när rensningen är utförd. Vi bokar då tid för ett samtal. Vi gör också en uppföljning efter några veckor.

Hembesök vid önskemål utan extra kostnad. Utanför Strängnäs tillkommer resekostnad beroende på avstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.


Pris: 1 500 kr.

Stöttande och helande samtal 

För dig som har behov av varva dina healingsessioner med samtal för att få stöd, förståelse och nya perspektiv på dina upplevelser.


Samtalen innebär att du får nya insikter om healingprocessen och verktyg för att komma vidare. Du får även healing genom samtalet.

Samtalen går även att ha på distans.


Pris: 750 kr/60 min. 1 200 kr/90 min.

Hur ofta kan jag boka healing?

Upplevelsen av healing är individuell, men ger alltid avslappning på djupet.. Vissa känner värme eller kyla på olika ställen i kroppen, och andra känner inget speciellt. Många berättar hur de befinner sig i ett sömnliknande tillstånd under sessionen där de registrerar olika upplevelser i kroppen och sinnet. Oavsett hur det känns så har healingen effekt.  Healingen fortsätter att verka även en länge tid efter sessionen, och man kan känna hur den "jobbar" i kroppen och i sinnet på olika sätt. Därför kan det vara bra att ge dig själv tid mellan sessionerna, och kanske varva med helande samtal för att ta hand om det som kommer upp.  Hur ofta man ska boka är individuellt och beror på det som kommer upp vid varje tillfälle. För en del är det bra att få healing ofta, exempelvis 2-4 ggr i månaden under en period, för andra räcker det kanske med några sessioner per år.

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning handlar om att stötta dig i livsfrågor med hjälp av dina andliga guider, och kanske även dina  nära och kära från andevärden. Det kan också handla om att utveckla din mediala förmåga och lära dig tekniker för rensning, skydd och kanalisering. 

En session kan ske på min mottagning, en plats som du väljer,  eller på distans.


Pris: 750 kr/60 min. 1 200 kr/90 min.

Personligt paket

Kontakta mig för en gratis konsultation där vi diskuterar vad du vill ha hjälp med och hur just ditt upplägg kan se ut.