Tjänster & kurser

Hjärta

Ödmjukhet

Professionalitet

Varför healing?

Kort sagt - healing får dig att må bättre i kropp och själ!


Hur funkar det?

Healing finns i olika former, men alla har gemensamt att det hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktivera din kropps egen självläkningsförmåga. Healingenergin jobbar på problemets orsaksnivå och åstadkommer därför en långvarig effekt. Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det fungerar bra som stöd för stresshantering och främjar din personliga utveckling. Healing används också som komplement inom sjukvården till exempelvis cancerbehandling. Upplevelsen av en behandling är individuell, men du kan vara trygg med att du alltid får den healing som du behöver för tillfället. För en långvarig effekt rekommenderas flera sessioner,

och därför erbjuder jag olika paketförslag utifrån vad som är lämpligt för dig. 

Andlig healing

Andlig healing innebär att du får healing och medial vägledning samtidigt! Under sessionen fungerar jag också som medium och  får information från mina guider om vilka energiblockeringar som finns och vad som krävs för att lösa upp dessa. Under behandlingen ligger du och slappnar av och  efteråt har vi ett samtal om det som kom upp och vad det kan innebära för dig och din fortsatta läkning och utvecklingsprocess.

Tid: 60 min. inkl. samtal.

Pris: 750 kr. 

Distanshealing

Healing kan också genomföras på distans med lika kraftfull effekt som på plats. Vid bokningen kommer vi överens om en tid och du får instruktioner om genomförandet.  Efter behandlingen har vi ett samtal om det som kom upp.

Tid: 60 min. inkl. samtal.

Pris: 750 kr.

Atlantisk regressionshealing

Denna form av andlig healing identifierar och läker blockeringar som är relaterade till händelser i tidigare liv och som påverkar dig ditt i nuvarande liv. 

Tid: 90 min.

Pris: 1 000 kr.

Stöttande och helande samtal

Vid healing sätts många processer igång, och du genomgår en utveckling på olika plan. Du kan uppleva många nya tankar och känslor. Kanske får du nya perspektiv på dig själv och din omvärld och börjar känna behov av förändrade livsmönster och vanor. Som hjälp i denna process erbjuder jag  helande och stöttande samtal som ett komplement till dina sessioner. Du får healing genom samtalet, blockeringar löses upp och du får nya insikter och verktyg att fortsätta utvecklas

Pris 750kr/60 min.

Reikihealing

Reiki är en japansk behandlingsmetod med uråldriga rötter. Under en Reikibehandling ligger du bekvämt medan jag placerar mina händer lätt på/nära din kropp, med fokus på våra stora chakran. Pris: 750 kr/60 min.

Kristalläsning

Stenar och kristaller har använts i årtusenden för sina helande och magiska egenskaper, exempelvis i ceremonier och utsmyckningar. Uppfattningen är att stenar utstrålar olika energier, vilka sätter igång processer på olika nivåer i oss, och kan därför vara till hjälp i vår personliga utveckling. Varje gång du attraheras av en bestämd sten, kan den berätta vad du behöver läka och arbeta med just nu. En session inleds med samtal om dina förväntningar och en jordande meditation. Därefter väljer du olika stenar intuitivt och får ta del av deras egenskaper. Förutom dina healingredskap, får du också instruktioner om hur du kan arbeta med dem för att de ska vara läkande för dig. 

Pris: 750 kr/60 min. (inkl. dina kristaller)

Husrensning

Med tiden lagras negativa tankar, känslor och händelser i våra hem. Vi kan också drabbas av oönskade påhälsningar från andevärlden. Allt detta kan upplevas som tunga energier och påverka hur vi mår. En husrensning innebär att jag under en session rensar hemmet från energierna och fyller det med nytt kärleksfullt ljus och beskydd. Alla boende i hemmet rensas också och får healing. 

Jag utför arbetet på distans utan inbokad tid när det känns rätt för mig, och mailar en bekräftelse när sessionen är utförd. I priset ingår också en uppföljning efter ett par veckor. Pris: 1 500 kr.

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning handlar om att stötta dig i livsfrågor med hjälp av dina andliga guider och nära och kära på andra sidan. Det kan också handla om att utveckla din mediala förmåga och lära dig tekniker för rensning, skydd och kanalisering. Det är bra om du redan vid bokningen vet vad du vill få ut av vägledningen, om du vill få kontakt med dina guider eller en avliden anhörig exempelvis. Ju mer specifik du är, desto lättare blir det för mig att få relevant information att förmedla till dig. 

En session kan ske på min mottagning, en plats som du väljer,  eller på distans. 

Pris: kr. 750 kr/60 min.

Gruppseans max 4 pers. 300 kr/pers/ 60 min.

Änglameditation 

En guidad meditation då du upplever lugn och harmoni samtidigt som du får kontakt med dina guider och änglar.

Utförs även på distans.

Tid: 50 min.

Pris: 450 kr.

Miniretreat

Valfri healingbehandling/medial tjänst + möjlighet till avslappnande egentid med fika, kanske ett dopp i sjön eller en promenad i naturskön miljö?

Tid: 2 timmar.

Pris: 1000 kr.

(Eller enl. ök.).