Tjänster & kurser

I mitt arbete samarbetar jag alltid med mina vägledare, änglar, uppstigna mästare och andra ljusvarelser. Jag använder mig av olika verktyg, beroende uppgiftens art och vad jag blir guidad till, exempelvis orakel-/tarotkort, automatiserad skrift, pendling med mera, för att kunna ge en vägledning baserad på välgrundad information.

Vad är healing & energibalansering?

Healing är en form av behandling som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktivera din kropps egen självläkningsförmåga. Healingenergin jobbar på problemets orsaksnivå och åstadkommer därför en långvarig effekt. Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det fungerar bra som komplement till stresshantering och främjar din personliga utveckling.  Upplevelsen av healing är individuell, men du kan vara trygg med att du alltid får den healing som du behöver för tillfället. Healing ger effekt efter enstaka sessioner, men för en långvarig effekt rekommenderas flera sessioner.

Jag erbjuder paketerbjudande för dig som vill skapa en långsiktig förändring. Paketet innehåller 6 sessioner och du betalar endast för 5 sessioner. Min erfarenhet är att många klienter ser healingen som en långvarig investering för förbättrad hälsa och personlig utveckling. Jag erbjuder olika typer av healing och energiarbeten:

Reikihealing

Reiki är en japansk behandlingsmetod med uråldriga rötter som är effektiv vid exempelvis smärta, oro och stress, men även i många andra sammanhang. Reiki ger djup avslappning, vilket löser upp såväl fysiska som mentala spänningar. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi till att läka sig själv. Under en Reikibehandling ligger du bekvämt medan jag placerar händerna lätt på/nära din kropp, med fokus på våra stora chakran. Pris: 650 kr/60 min.


Helande samtal

Vid healing sätts många processer igång, och du genomgår en utveckling på olika plan. Du kan uppleva många nya tankar och känslor. Kanske får du nya perspektiv på dig själv och din omvärld och börjar känna behov av förändrade livsmönster och vanor. Det är en spännande tid, men också omvälvande och ovan, och därför erbjuder jag också helande samtal som ett komplement till dina sessioner.

Pris 650kr/60 min.

Husrensning

Med tiden lagras negativa tankar, känslor och händelser i våra hem. Vi kan också drabbas av oönskade påhälsningar från andevärlden. Allt detta kan upplevas som tunga energier och påverka hur vi mår. En husrensning innebär att jag under en session rensar hemmet från energierna och fyller det med nytt kärleksfullt ljus och beskydd. Alla boende i hemmet rensas också och får healing. Jag utför arbetet på distans utan inbokad tid när det känns rätt för mig, och mailar en bekräftelse när sessionen är utförd. I priset ingår också en uppföljning efter ett par veckor. Pris: 800 kr.

Andlig/spirituell healing

Under en session med andlig healing  fungerar jag som medium och får information och vägledning om vilka energiblockeringar som finns och hur jag ska jobba för att lösa upp dessa. Under behandlingen ligger du och slappnar av och  efteråt har vi ett samtal om det som kom upp och vad det kan innebära för dig och ditt läkande och din fortsatta utvecklingsprocess.

Tid: 60 min. inkl. samtal.

Pris: 650 kr.

Distanshealing

Healing kan också genomföras på distans med lika kraftfull effekt som på plats. Vid bokningen kommer vi överens om en tid och du får instruktioner om genomförandet.  Efter behandlingen har vi ett samtal om det som kom upp.

Tid: 60 min. inkl. samtal.

Pris: 650 kr.

Healing av tidigare liv genom Atlantisk regressionshealing

Denna form av andlig healing identifierar och läker blockeringar som är relaterade till händelser i tidigare liv och som påverkar dig ditt i nuvarande liv. 

Pris: 800 kr.


Kristalläsning

Stenar och kristaller har använts i årtusenden för sina helande och magiska egenskaper, exempelvis i ceremonier och utsmyckningar. Uppfattningen är att stenar utstrålar olika energier, vilka sätter igång processer på olika nivåer i oss, och kan därför vara till hjälp i vår personliga utveckling. Varje gång du attraheras av en bestämd sten, kan den berätta vad du behöver läka och arbeta med just nu. I en kristalläsning väljer du stenar intuitivt. Förutom dina healingredskap, får du också instruktioner om hur du kan arbeta med dem för att de ska vara läkande för dig. 

Pris: 650 kr/60 min.

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning innebär att jag kanaliserar information från andevärlden och förmedlar den till dig. Kanske står du inför ett vägval i någon fråga, eller vill ha kontakt med någon kär på andra sidan. Informationen som kommer är alltid för ditt högsta och bästa - kanske inte vad du vill veta - utan alltid vad du behöver veta.

Jag erbjuder vägledning direkt på min mottagning eller på distans via telefon eller zoom. Du kan också välja att få den skriftligt, mailad som ett  worddokument på ca 1-1,5 sida till en kostnad av 200 kr.

Pris: kr. 650/850 kr.

Miniretreat

Valfri healingbehandling/medial vägledning + möjlighet till avslappnande egentid med fika, kanske ett dopp i sjön eller en promenad i naturskön miljö?

Tid: 2 timmar.

Pris: 1000 kr.

(Eller enl. ök.).