Tjänster & kurser

I mitt arbete samarbetar jag alltid med mina vägledare, änglar, uppstigna mästare och andra ljusvarelser. Jag använder mig av olika verktyg, beroende uppgiftens art och vad jag blir guidad till, exempelvis orakel-/tarotkort, automatiserad skrift, pendling med mera, för att kunna ge en vägledning baserad på välgrundad information.

Healing & energibalansering

Healing är en form av behandling som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktivera din kropps egen självläkningsförmåga. Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det fungerar bra som komplement till stresshantering och främjar din personliga utveckling.  Vissa upplever effekt bara efter en gång, men ofta krävs flera behandlingar, eftersom healingen sätter igång en  process på olika plan.

Jag erbjuder olika former av healing: Reiki, andlig/spirituell healing, pendelhealing och distanshealing.

Reikihealing

Reiki är en japansk behandlingsmetod med uråldriga rötter som är effektiv vid exempelvis smärta, oro och stress, men även i många andra sammanhang. Reiki ger djup avslappning, vilket löser upp såväl fysiska som mentala spänningar. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi till att läka sig själv. Under en Reikibehandling ligger du bekvämt medan jag placerar händerna lätt på/nära din kropp, med fokus på våra stora chakran.  Tid: 90, 60 eller 30 min. Prisex: 650 kr/60 min.


Husrensning

Med tiden lagras negativa tankar, känslor och händelser i våra hem. Vi kan också drabbas av oönskade påhälsningar från andevärlden. Allt detta kan upplevas som tunga energier och påverka hur vi mår. En husrensning innebär att jag under en session rensar hemmet från energierna och fyller det med nytt kärleksfullt ljus och beskydd. Jag utför arbetet utan inbokad tid när det känns rätt för mig, och mailar en bekräftelse när sessionen är utförd. I priset ingår också en uppföljning efter ett par veckor. Pris: 800 kr.

Andlig/spirituell healing

Under en session med andlig healing  fungerar jag som medium och får information och vägledning om vilka energiblockeringar som finns och hur jag ska jobba för att lösa upp dessa. Under behandlingen ligger du och slappnar av och  efteråt har vi ett samtal om det som kom upp och vad det kan innebära för dig och ditt läkande och din fortsatta utvecklingspreocess.

Tid: 60 min. inkl. samtal.

Pris: 650 kr.

Distanshealing

All form av healing kan genomföras på distans med lika kraftfull effekt som på plats. Vid bokningen kommer vi överens om en tid och du får instruktioner om genomförandet.  Efter behandlingen har vi ett samtal om det som kom upp.

Tid: 45 min. inkl. samtal.

Pris: 450 kr.

Kristalläsning

Stenar och kristaller har använts i årtusenden för sina helande och magiska egenskaper, exempelvis i ceremonier och utsmyckningar. Uppfattningen är att stenar utstrålar olika energier, vilka sätter igång processer på olika nivåer i oss, och kan därför vara till hjälp i vår personliga utveckling. Varje gång du attraheras av en bestämd sten, kan den berätta vad du behöver läka och arbeta med just nu. I en kristalläsning väljer du stenar intuitivt. Förutom dina healingredskap, får du också tips om hur du kan arbeta med dem. 

Pris: 350 kr/30 min.

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning innebär att jag kanaliserar information från andevärlden och vidarebefodrar den ocensurerad till dig. Kanske står du inför ett vägval i någon fråga, eller vill ha kontakt med någon kär på andra sidan. Informationen som kommer är alltid för ditt högsta och bästa - kanske inte vad du vill veta - utan alltid vad du behöver veta.

Jag gör kanaliseringen på distans och kontaktar dig per mail, eller telefon på en överenskommen tid för ett samtal om vad som kom upp, eller så kan du får den mailad som ett bifogat worddokument, ca 1-1,5 sida.

Pris: Enstaka fråga: 300 kr, allmän vägledning över större ämne: 450 kr.


Medial workshop

En dag för dig som vill utforska och utveckla din medialitet, intuition och lära d ig att handera olika verktyg för klanalisering av andevärlden. Tid: 5 juni 9.30-16.00.


 

Miniretreat

Valfri healingbehandling + möjlighet till avslappnande egentid med fika, kanske ett dopp i sjön eller en promenad i naturskön miljö?

Tid: 2 timmar.

Pris: 1000 kr.

(Eller enl. ök.).