Om healing

Hur hjälper healing?

Healing är en holistisk behandlingsmetod som upplevs mjuk och behaglig. Det finns olika former av healing, men de fungerar alla genom energibalansering och arbetar på orsaksnivån av ett problem. I stället för att "sätta plåster" på ytan, sker en läkning på djupet genom att frigöra och läka blockeringar på alla plan. Healing lindrar smärta, oro och stress, ökar din närvaro och kreativitet, samt hjälper dig i din personliga och andliga utveckling. Trauman och gamla minnen kommer upp till ytan för att bearbetas, läkas och släppas, vilket ger plats åt ny energi i ditt liv. Du känner dig piggare, gladare och mer energifylld!


Välmående och utveckling

Drivkraften att bli sedd, bekräftad och älskad är grundläggande för vår överlevnad. Från det ögonblick vi föds så börjar vi därför anpassa oss till omgivningens krav och förväntningar. Det innebär ofta att vi måste stänga inre dörrar och tränga undan behov och sidor av oss som inte får eller kan existera. Detta gör att vi förr eller senare når en punkt då vi känner att något måste förändras i oss själva eller vår omgivning för att vi ska må bra. Detta kan healing hjälpa oss med, eftersom den verkar på flera olika nivåer.


Personlig och andlig utveckling

När man börjar sin personliga utvecklingsprocess för att må bättre på olika plan, startar ofta en andlig utveckling. För mig handlar andlighet inte om religion, utan om livets mening ur ett högre och större perspektiv. Man upplever att man är del av något större än en själv, och en längtan efter att få utveckla denna kontakt. Ofta triggas en andlig utveckling igång av en personlig kris, exempelvis i en arbetssituation eller relation. Vi tvingas då in i en förändring vilket ofta medför att existentiella frågor aktualiseras, och vi känner ett behov av att hitta en annan bättre livssituation. Andlig utveckling innebär förbättrad kontakt med din intuition, din inre vägledning. Att följa den skapar en stark drivkraft att genomföra positiva livsförändringar, vilket ger ökat välmående och mer meningsfullhet i tillvaron. Man öppnar upp fler dimensioner av sig själv och omvärlden, vilket ger större utrymme att växa och utvecklas både inåt och utåt - både som individ och som del av en helhet där vi alla hänger ihop och påverkar varandra. 


Ett fint bevis på healingens effekter fick jag häromdagen, när en klient sa efter en session: "Jag känner mig annorlunda nu mot när jag kom ... jag känner mig som mera mig!"

Det är precis vad utveckling handlar om - att öppna sina stängda dörrar, att bli medveten om sina olika styrkor och leva i linje med det. Helt enkelt att bli mer sann mot sig själv.unsplash