Om Jeanette

Jag är utbildad lärare i botten, med många års erfarenhet från olika stadier i grundskolan. Sedan kom healingen in i mitt liv och jag har utbildat mig till bland annat reikihealer, andlig healer, kristalläsare, änglamedium, och för närvarande håller jag på med min certifiering till andlig healer och medium. Det har blivit allt tydligare att min uppväxt har påverkat mig väldigt mycket i mina yrkesval. Som lärare var min högsta prioritet alltid elevernas välmående. Jag brann för att få hjälpa dem att må bra, att vara trygga och sedda. Av någon anledning kom mitt jobb ofta att handla om elevvårdsmöten, föräldramöten, utvecklingssamtal och"stökiga" barn....  Det var många kollegor som sa "hur orkar du vara så engagerad, du kommer att bränna ut dig!" Men tvärtom var det just detta som gjorde mitt jobb meningsfullt. Här kunde jag göra skillnad för människor på riktigt. Det svåra låg i lärarrollens begränsningar, och det var delvis därför jag valde att lämna yrket. Som healer och medium är just syftet att få människor att må bra, allting annat är oviktigt - yrke, status, utbildning, ekonomi... Här finns inga jämförelser, inga prestationer. Inga betyg. Varje dag, med varje människa jag möter, får jag nu känna att jag gör skillnad, utan begränsningar!

Min önskan är att du som kommer till mig ska känna dig sedd, bekräftad, hållen och trygg - det mest grundläggande av alla behov och en förutsättning för att kunna växa och utvecklas.

Påfågeln symboliserar min vision om att du ska vara stolt över dig själv, bejaka dig själv och visa världen hur vacker och kraftfull du är.


JAG VILL ATT

DU

SKA KÄNNA DIG

UNIK OCH FANTASTISK

KRAFTFULL OCH VACKER

 VÄRD ATT BLI SEDD OCH BEKRÄFTAD

VÄRD ATT BLI ÄLSKAD 

JUST FÖR ATT

DU ÄR DU.