Om Själavärme

OMDÖMEN FRÅN NÅGRA KLIENTER:

"Jeanette är mycket duktig, professionell och inkännande. Jag är mycket nöjd och vill verkligen återkomma!" (distanshealing&fysisk)

- Elisabeth -

"Jag rekommenderar Jeanette varmt som medial vägledare. Hon är professionell, inkännande och kunnig. Min viktigaste kontakt!" (medial vägledning på distans)

- Sofia -

"Ett varmt och professionellt bemötande. Mycket hjärtligt och ärligt. Seriös, pålitlig och trovärdig." (distanshealing & fysisk)

- Linda -

"Fin, mjuk, stark healingenergi. Det känns att man blir väl omhändertagen"

- Linda -

"Jeanettes arbete är genuint, mjukt och hoppfullt. Budskapen var spot-on, och Jeanette har lätt för att känna in hur de ska förmedlas på bästa sätt. Som att landa i en öppen famn som ser hela människan!" (medial vägledning på distans)

-Lena-

Jag är legitimerad lärare med lång erfarenhet i yrket och sedan åtta år även certifierad andlig healer och reiki healer, coach, kristalläsare och medium/änglamedium. Jag erbjuder healing, mediala tjänster, stöttande samtal, samt kurser i personlig, andlig och medial utveckling.

Hos mig får du känna dig sedd, bekräftad och trygg - kort sagt - själavärme.


Påfågelns budskap är att bejaka sig själv och står för min förhoppning om att du ska få tillgång till din inre kraft och kunna visa dina vackra färger!

JAG VILL ATT

DU

SKA KÄNNA DIG

UNIK OCH FANTASTISK

KRAFTFULL OCH VACKER

  BEKRÄFTAD OCH ÄLSKAD 

JUST FÖR ATT

DU ÄR DU.