Om Jeanette

OMDÖMEN FRÅN NÅGRA AV MINA KLIENTER:

"Jeanette är mycket duktig, professionell och inkännande. Jag är mycket nöjd och vill verkligen återkomma!" (distanshealing&fysisk)

- Elisabeth -

"Jag rekommenderar Jeanette varmt som medial vägledare. Hon är professionell, inkännande och kunnig. Min viktigaste kontakt!"(medial vägledning på distans)

- Sofia -

"Ett varmt och professionellt bemötande. Mycket hjärtligt och ärligt. Seriös, pålitlig och trovärdig." (distanshealing & fysisk)

- Linda -

"Fin, mjuk, stark healingenergi. Det känns att man blir väl omhändertagen"

- Linda -

"Jeanettes arbete är genuint, mjukt och hoppfullt. Budskapen var spot-on, och Jeanette har lätt för att känna in hur de ska förmedlas på bästa sätt. Som att landa i en öppen famn som ser hela människan!" (medial vägledning på distans)

-Lena-

Efter många år som lärare valde jag 2016 att gå vidare till något som är mer i linje med mig själv, och är idag utbildad reikihealer, andlig healer, kristalläsare och medium/änglamedium. Ett naturligt och nödvändigt val för att jag skulle kunna verka i min fulla potential på rätt sätt och rätt plats.

När du kommer till mig kan jag garantera att du känner dig sedd, bekräftad och trygg - en varm kram för själen.


Påfågeln står för att bejaka sig själv och får symbolisera min förhoppning om att du ska kunna göra just det. Att få tillgång till din inre kraft och kunna visa dina vackra färger.

JAG VILL ATT

DU

SKA KÄNNA DIG

UNIK OCH FANTASTISK

KRAFTFULL OCH VACKER

  BEKRÄFTAD OCH ÄLSKAD 

JUST FÖR ATT

DU ÄR DU.