Kontakt & info

Själavärme är namnet jag har valt, därför att det är vad jag vill ge dig!

Att ha värme i själen innebär för mig att känna sig älskad, sedd och bekräftad. Att känna sig unik och värdefull för att man är den man är. Att känna sig kraftfull och okränkbar, och full av potential. Att vakna varje morgon och känna tacksamhet till livet, och förväntansfull inför alla upplevelser som ryms däri att utvecklas av. Att se varje dag som en ny, fantastisk möjlighet! Själavärme är att älska och acceptera sig själv.

Jag fick min själavärme av min familj, framför allt av min älskade mormor. För henne var jag alltid nummer ett; fantastisk och underbar! Hon älskade mig villkorslöst och bekräftade mig gränslöst. Som barn hade jag ett okuvligt självförtroende, och visste att jag var värdefull och okränkbar, oavsett vad någon annan ville få mig att tro.

Sen kom livet i världen utanför, som visade sig vara hårt och kallt. Min självuppfattning började formas av nya, främmande upplevelser som utanförskap, främlingskap, utfrysning. Att inte bli bjuden på kalas. Att bli fasthållen och få en bensindränkt trasa i munnen. Lärare som såg men inget gjorde.  

Vuxenlivet erbjöd exkluderande kollegor. Nedvärderande chefer. Livspusslets omöjliga krav och slitningar mellan måsten och nödvändigheter. Kampen mot väderkvarnar blev till stress, sömnlöshet, migrän.

Något måste förändras i grunden, men vad, och hur? Svaret kom när jag en dag gick förbi en healingmottagning och drogs mot ingången. Det var starten på en livsomvälvning som jag på ett sätt inte hade kunnat föreställa mig, men ändå varit helt beredd på. Det kändes som att jag hade hittat hem! Redan efter en behandling kände jag hur något liksom lyftes och försvann, och med ens kändes allting lättare. Där började min resa tillbaka till min ursprungliga kraftfullhet och okränkbarhet; till den där värmen i själen som jag hade tappat bort lite av under livets gång. Återigen öppnades dörrarna till min inre skattkammare och jag kände mig rik på möjligheter. Healing är som en varm kram för själen, och det är vad jag vill förmedla till dig!

Jeanette ❤️

Jeanette Norling

Healer/änglamedium

Innehar FA-skatt

KONTAKTUPPGIFTER

Besöksadress: Libanon 2 samt Järnvägsgatan 7 Strängnäs. Finns även på distans och genomför hembesök.

Utbildningar:

Änglamedium/New Start Coaching Program (Sissi Ryland, Malmö)

Reiki Usui II (Happy Healings, Stockholm)

Andlig healing/Medial utveckling (Life in Progress, Stockholm)

Kristalläsning & pendling (Kristallrummet/Veronica Näslund, Stockholm)

SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS