Kontakt & info

Själavärme innebär för mig att känna sig älskad, sedd och bekräftad. Att känna sig unik och värdefull för att man är den man är. Att känna sig kraftfull och okränkbar, och full av potential. Att vakna varje morgon och känna tacksamhet till livet, och förväntansfull inför alla upplevelser som ryms däri att utvecklas av. Att se varje dag som en ny, fantastisk möjlighet! Själavärme är att älska och acceptera sig själv.

Jag fick min själavärme av min familj, framför allt av min älskade mormor. För henne var jag alltid nummer ett; fantastisk och underbar! Hon älskade mig villkorslöst och bekräftade mig gränslöst. Jag hade ett okuvligt självförtroende och kände mig värdefull och okränkbar.

Världen utanför min trygga bubbla visade sig vara allt annat än välkomnande, Och jag kände tidigt att jag inte passade in. Min självuppfattning började formas av nya, främmande upplevelser som utanförskap, främlingskap, mobbning. Att inte bli bjuden på kalas. Att bli fasthållen och få en bensindränkt trasa i munnen. Lärare som såg men inget gjorde.  

Vuxenlivet så innebar egentligen ingen större skillnad - utanförskapet fortsatte och jag upplevde ofta vardagliga situationer som väldigt betungande. Jag började inse att jag inte var som de flesta andra. Jag behövde en mjukare, mer tillåtande och empatisk värld. Jag kände mig skör och ensam, och började alltmer dra mig undan människor och miljöer som dränerade mig. Kände att jag inte riktigt hittat min plats i livet, där jag mår som bäst och kommer till min rätt. Så hände något som förändrade allt - mitt liv, synen på mig själv och min omvärld.

Jag såg en healingmottagning och drogs mot ingången. Det var starten på en livsomvälvning som jag på ett sätt inte hade kunnat föreställa mig, men ändå varit helt beredd på. Det kändes som att jag hade hittat hem! Redan efter  första behandlingen kände jag hur något liksom lyftes och försvann, och med ens kändes allting lättare. En kraft kom tillbaka, och allting började falla på plats - det här ska jag hålla på med! Både för mitt eget välmående, men också för andras. Där och då började min resa tillbaka till den där värmen i själen som jag hade tappat bort lite av under livets gång. Återigen öppnades dörrarna till min inre skattkammare och okränkbara kraftfullhet. Healing är som en varm kram för själen, och det är vad jag vill förmedla till dig!

Jeanette ❤️

Adress & kontakt för bokning och information

Jeanette Norling

Healer/änglamedium

Innehar FA-skatt

KONTAKTUPPGIFTER

Besöksadress: Libanon 2 samt Järnvägsgatan 7 Strängnäs. Finns även på distans och gör hembesök.

Utbildningar:

Änglamedium/New Start Coaching Program (Sissi Ryland, Malmö)

Reiki Usui II (Happy Healings, Stockholm)

Andlig healing/Medial utveckling (Life in Progress, Stockholm)

Kristalläsning & pendling (Kristallrummet/Veronica Näslund, Stockholm)

SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS