Tjänster

Själavärme

Healing & energibalansering

Healing är en form av behandling som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktivera din kropps egen självläkningsförmåga. Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det fungerar bra som komplement till stresshantering och din personliga utveckling. Jag erbjuder olika former av healing: Reiki, andlig healing och distanshealing.


Reiki healing

Reiki är en uråldrig japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang. Reiki ger djup avslappning, vilket löser upp såväl fysiska som mentala spänningar. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi till att läka sig själv. Under en Reikibehandling ligger du bekvämt medan jag placerar händerna lätt på eller nära din kropp där jag fokuserar på de sju stora chakrana,våra energicentrum: kronchakrat pannchakrat, halschakrat, hjärtchakrat, solar plexus, navelchakrat samt rotchakrat. Tid: 90, 60 eller 30 min.


Andlig healing

I denna form av healing håller jag händerna på eller en bit utanför din kropp, samtidigt som jag får information från dina guider och vägledare som är till hjälp för dig i din utveckling och ditt helande. Under behandlingen ligger eller sitter du och slappnar av och  efteråt har vi ett samtal om vad som kom upp.

Tid: 60 min inkl. samtal.

Distanshealing

Både reiki och andlig healing kan genomföras på distans med lika kraftfull effekt som på plats. Vid distanshealing  ringer jag upp dig strax innan tiden vi bestämt, sedan har vi ett efterföljande samtal.

Tid: 60 min inkl. efterföljande samtal.

Andlig vägledning

Andlig eller medial vägledning kan vara ett bra stöd för dig i din personliga utveckling. Sessionen är ett slags samtal, där jag får information från dina andliga guider och vägledare som jag förmedlar till dig. Jag fungerar här som kanal mellan dig och andevärlden. Informationen kan komma i form av exempelvis  bilder eller symboler. Det kan även hända att jag får kontakt med nära och kära på andra sidan som vill förmedla ett budskap till dig. En session kan även utföras på distans över telefon.